Fenomenul „Zombie” face victime și în municipiul Focșani. Doi tineri au fost filmați de trecători, sâmbătă în Focșani, în apropiere de Casa de Cultură. Cei doi adolescenți au fost surprinși de aparatul video în timp ce stăteau inerți, fără să scoată nici un cuvânt. În imagini spre și un al treilea tânăr care încerca să ajute unul dintre băieți să-și țină echilibrul și este sprijinit pentru a nu cădea din picioare. Presa națională a relatat mai multe cazuri a căror protagoniști sunt tineri drogați cu „zombie” – o combinație de substanțe etnobotanice care duc la episoade halucinogene, la paranoia și la episoade psihotice severe.

Polițiștii i-au identificat pe cei doi tineri. Aceștia au fost testați pentru consum de substanțe interzise, rezultatul fiind pozitiv. Sâmbătă, 10 august a.c., în jurul orei 18.27, polițiștii focșăneni au fost sesizați despre faptul că pe o stradă din municipiu se află două persoane de sex masculin care se manifestă neobișnuit. Imediat la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a identificat doi bărbați, de 26, respectiv 27 de ani, ambii din localitate, în stare de conștiență dar care aveau un comportament nefiresc. Întrucat exista suspiciunea rezonabilă că cei doi ar fi consumat substanțe psihoactive, la fața locului au fost solicitate două echipaje medicale care i-au preluat și transportat pe cei doi la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale. Astfel, în urma investigațiilor medicale și prelevării de mostre biologice, rezultatul examenului toxicologic a fost pozitiv respectiv consum de marijuana și cannabis în cazul unuia dintre aceștia și de etnobotanice, în cazul celui de-al doilea. Bărbații au fost conduși ulterior la o unitate medicală specializată.(Video: Facebook: Marcel Paizan)

Loading...

2 COMENTARII

  1. Fake news? Stire de toată rușinea. Un articol ridicol. O bătaie de joc. Cu ce s-a drogat tipul ala? Cu Marijuana și cu cannabis? 😂 😂 Am auzit ca e rău dacă le combini. Aa, stai, sunt două denumiri pentru aceeași plantă. Al doilea a consumat etnobotanice.. Wow. Cât detaliu! Jurnaliștii lui pește. Mai bine făceați economie la curent decât sa va pierdeți timpul scriind mizeriile astea de articole( sunt mii, despre orice tip de subiect).

    • Bag de seama ca totul vi se pare o gluma! O gluma ca doi adolescenți au consumat droguri, fie ele și „ușoare”, la fel cum vi se pare o gluma ca o știre de acest gen este un „fake news”. Mesajul ma duce cu gândul la doua lucruri: ori îi cunoașteți personal pe cei doi, ori sunteți un consumator. O zi buna!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here