VIDEO: Un an fără Fluturica. Mesaj emoționant pentru jurnalista Iuliana Gătej, în cel mai trist Ajun pentru cei care au iubit-o

0
386

În Ajunul Crăciunului, când toată lumea așteaptă cu bucurie vestea Nașterii Domnului, iar gândurile se îndreaptă spre darurile pe care le vom găsi sub brad, se împlinește un an de la dispariția prematură și șocantă a jurnalistei focșănence Iuliana Gătej.

Fluturica, așa cum îi spuneau colegii și prietenii, șefa secției Social la Antena 1, se îndrepta spre casă pe 24 decembrie 2015, pentru a petrece Crăciunul alături de familie. La Focșani o așteptau părinții, fratele ei, rudele și prietenii, dar nu a mai apucat să vadă darurile de sub pomul de Crăciun.

La Dumbrăveni, când mai avea doar câțiva kilometri până acasă, Iuliana a pierdut controlul volanului într-o curbă. Mașina scăpată de sub control a pătruns pe contrasens, a rupt un copac și s-a oprit într-un stâlp de beton. Din nefericire, impactul i-a fost fatal.

La un an de la tragedie, cei care au iubit-o au postat un mesaj emoționant pe Facebook pentru Fluturica.

“Acum un an, in seara cand toti asteptam bucurii, Fluturica a imbratisat cerul si a luat cu ea sclipirea din ochii mamei, dragostea neconditionata a fratelui, gingasia nepoatei sale preferate maturizate prea devreme, sarutul pe frunte pentru tata…imensa durere, vidul greu, nu pot fi biruite decat prin iubire. De dor, noi cei care am iubit-o, am invatat sa iubim ce iubea ea, asa o simtim alaturi, vazand prin ochii ei, inconjurati de fluturi…Iubea copiii, cartile, oamenii…si cel mai mult ne iubea pe noi, familia ei…noi ii datoram vesnicia, inconjurandu-ne de copii, de carti si de oameni! Dumnezeu sa ii odihneasca sufletul nobil! ”, au scris rudele.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here