VIDEO VIRAL: Un polițist din Vrancea a pus în scenă metoda “Accidentul”

2
7283

Șeful Postului de Poliție Comunal Vulturu, agentul șef principal Ionel Velica, este autorul unui clip video care a devenit rapid viral.

Șeful de post, ajutat de doi localnici, a pus în scenă escrocheria “Accidentul”, explicată pentru toți. Este un film cu o durată de 4 minute și 22 de secunde, dar care oferă o lecție pentru toată lumea. Polițistul, ajutat de actorii de ocazie, explică exact mecanismul după care acționează infractorii și îi învață pe oameni cum să se ferească de escroci.

În numai 24 de ore de când a fost postat pe Facebook, filmulețul realizat de polițistul din Vulturu a adunat peste 30.000 de vizualizări și nenumărate distribuiri. Nu lipsesc nici comentariile.

“Felicitari, oameni ca voi ar trebui sa conduca aceasta institutie, ma intreb sefii vostri ce vor spune,va vor da afara ? Asta trebuia sa fie o actiune la nivel national. Felicitari !“, a scris un utilizator Facebook pe pagina Poliției Vulturu.

Loading...

2 COMENTARII

  1. Bravo lui!!! Ăstia cu facultăti si licentiati în manageriat unde sunt ? A trebuit să o facă un „” tablagiu ” la nivel de post ,în loc s-o facă specialistii de la IGPR sau altii la nivel de judete !!! Vai de curu nostru ! Felicitări subofiterului ,!!!

  2. Pai…” acolo” sunt aproape toți cu „pile”….rar găsesti un sef….care sa fie multumit de un subaltern cu idei bune…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here