VIDRA: Exercițiu de salvare a unei persoane prinsă sub dărâmături (FOTO)

0
164
Stația de Pompieri Vidra a desfăşurat, joi, un exerciţiu cu forţe şi mijloace în teren pentru salvarea unei persoane surprinse sub dărâmături.

Exercițiul s-a desfășurat la Școala Generală din satul Burca, comuna Vidra, iar scenariul a presupus că o persoană a rămas blocată în urma prăbușirii unui perete. Astfel, s-au deplasat la faţa locului 3 echipaje din cadrul Stației de Pompieri Vidra, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă cu modul pentru descarcerare, o autospecială pentru muncă operativă şi o ambulanţă SMURD. La exercițiu au participat și reprezentanții Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate.

Pompierii militari au acționat pentru deblocare, extragere în condiții de siguranță și acordare asistență medicală victimei. Exercițiul s-a desfășurat pentru antrenarea forţelor de intervenţie, dar şi a persoanelor cu atribuţii în domeniul situaţiilor de urgenţă. În urma evaluării acestuia s-a constatat că atât echipele de intervenţie, cât şi personalul cu atribuţii în domeniul situaţiilor de urgenţă din cadrul obiectivului au acţionat conform planurilor de intervenţie, fără a se semnala probleme deosebite.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al I.S.U. Vrancea

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here