Violatorul din Focșani a fost ARESTAT

0
327

Violatorul din Focșani a fost arestat preventiv. Individul de 27 de ani fusese reținut sub acuzația de viol comis în centrul orașului în data de 18 septembrie.

„La data de 19 septembrie a.c., Judecătoria Focșani a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 zile față de tânărul de 27 de ani, din municipiul Focșani, principalul bănuit de săvârșirea infracțiunii de viol la dat de 18 septembrie a.c”, anunță IPJ Vrancea.

Reamintim, individul  a fost reținut în urma plângerii unei tinere de 19 ani care a spus că a fost violate de focșănean.

„La data de 18 septembrie a.c., ora 20.30, a tânără de 19 ani din municipiul Focșani a sesizat faptul că în timp ce se afla pe str. Al. Vlahuță ar fi fost acostată de un tânăr de 27 de ani, din localitate, tânăr pe care îl cunoștea din vedere și acesta ar fi forțat-o să îl însoțească într-un loc întunecos unde ar fi obligat-o să întrețină relații sexuale”, se arată în comunicat.

Actul sexual a fost confirmat de medicii legiști, care au stabilit că într-adevăr nu a fost consimțit. Cu toate acestea, potrivit unor surse din anchetă, tânăra nu a fost constrânsă prin violență fizică să întrețină relații sexuale. Ea nu a fost agresată, iar totul s-ar fi limitat strict la un limbaj ceva mai dur pe care l-ar fi folosit individul.

În plus, ora la care ar fi avut loc atacul nu este deloc târzie, iar într-o seară de duminică la ora 20.30 mulți focșăneni sunt la plimbare. Nimeni nu pare să fi auzit sau văzut, totuși, ceva.

Pe de altă parte, aceleași surse au precizat că există suficiente probe încât procurorii să poată cere instanței ca individul să fie arestat preventiv.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here