Voluntarii care au salvat două persoane căzute într-o fosă au primit diplome

0
105
Binele, din punct de vedere moral, este tot ceea ce se potriveşte cu firea omenească. (Ioan Slavici)

Ne bucurăm când semenii noştri nu rămân indiferenţi şi sar în ajutorul celor aflaţi în situaţii nefericite. În semn de apreciere şi recunoştinţă pentru spiritul civic de care au dat dovadă la intervenţia din data de 26.07.2018 în comuna Ploscuţeni, domnii Doboş Albert, Iacob Anton şi Baciu Sebastian şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Ploscuţeni au primit diplome din partea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea. Diplomele le-au fost înmânate de domnul inspector şef, colonel Chiscop Flaviu, care i-a felicitat pentru acţiunea promptă care a contribuit la salvarea vieţii a două persoane. Cu această ocazie domnul inspector şef i-a adresat mulţumiri pentru modul în care a reuşit să implementeze camaraderia în mentalul colectiv în comunitatea pe care o conduce, domnului primar al comunei Ploscuţeni, Ştefan Solomon.
La acest eveniment a fost prezentă una dintre victime care a avut astfel prilejul să mulţumească salvatorilor săi.

În data de 26 iulie, în jurul orei 10.28, forțele de intervenție ale ISU Vrancea au fost solicitate să intervină în comuna Ploscuțeni, pentru scoaterea dintr-o fosă septică a două persoane aflate în stare de inconștiență. Până la sosirea pompierilor militari la fața locului, domnii Doboș Albert și Iacob Anton au acționat pentru scoaterea victimelor din fosă. În sprijin a intervenit și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Ploscuțeni coordonat de domnul Baciu Sebastian.
Dorim ca aceste fapte să fie un exemplu pentru cei care sunt martorii unor evenimente similare exprimându-ne înalta noastră consideraţie faţă de cei implicaţi. (ISU VRANCEA)

Dobos Albert Iacob Anton premiati isu vrancea3 - Voluntarii care au salvat două persoane căzute într-o fosă au primit diplomeDobos Albert Iacob Anton premiati isu vrancea2 - Voluntarii care au salvat două persoane căzute într-o fosă au primit diplomeDobos Albert Iacob Anton premiati isu vrancea1 - Voluntarii care au salvat două persoane căzute într-o fosă au primit diplomeDobos Albert Iacob Anton premiati isu vrancea - Voluntarii care au salvat două persoane căzute într-o fosă au primit diplome

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here