„Vulturul” Partidului Vrancea Noastră respins de BEC. Formațiunea va intra în bătălie sub semnul „cerbului”

0

Biroul Electoral Central (BEC) a publicat săptămâna trecută o hotărâre prin care semnul electoral al Partidului Vrancea Noastră condus de Tudorache Dumitrache a fost respins. Tudorache Dumitrache, președintele PVN, este de părere că decizia este una nedreaptă și că o eventuală contestație a deciziei BEC va fi soluționată mult prea târziu.

„Decizia luată de Biroul Electoral Central este nedreaptă, este netemeinică și nelegală. Nu ne surprinde și ca întotdeauna o forță politică sau un manager al unui partid politic are întotdeauna și un plan de rezervă”, a spus Tudorache Dumitrache.

Chiar dacă decizia a fost una surprinzătoare, Dumitrache spune că se aștepta la așa ceva și întotdeauna a avut un plan de rezervă. Este vorba despre semnarea unui protocol de colaborare între partidul de la Vrancea și Partidul „Forța Moldova”.

„Aveam deja un plan de rezervă. Era vorba despre un proiect de viitor, Forța Moldova, în care, împreună cu alte forțe politice nou înființate în Moldova prin asocierea mai multor partide urma să devină un partid regional, după alegerile locale sau chiar după cele parlamentare. Dată fiind situația noastră, am apelat la un protocol de colaborare cu forțe politice regionale și locale din Moldova. Vom participa la aceste alegeri locale sub sigla Forța Moldova, un partid care este deja admis, un partid care face parte din competiția electorală pe zona Iași, Bacău și Suceava”, a mai spus președintele PVN.

Cât de despre nominalizarea candidaților care vor intra în lupta politică din această vară, conducerea formațiunii vrâncene a validat-o drept candidat pentru scaunul de primar al Focșaniului pe Gabriela Berța.

La Primăria Municipiului Focșani, candidatul nostru este o tânără întreprinzătoare vrânceancă, Gabriela Berța. O apreciez în mod deosebit pentru că a traversat prin toate etapele tineretului vrâncean. A muncit din greu în occident, în Spania și în Italia. A reușit în 7-8 ani să agonisească o sumă importantă de bani și să revină în Focșani unde a deschis o afacere prosperă. O recomandă ordinea și disciplina. Astea sunt principalele calități pe care eu le aștept să le aibă un primar,” a mai adăugat Tudorache Dumitrache.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here