Zeci de animale, arse de vii într-un incendiu provocat de o mână criminală

0
1167
Incendiu de proporții, azi noapte, în comuna Urechești.

Focul a fost anunțat în jurul orei 02.20, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani. Pentru că focul era extrem de violent, forțele de intervenție au fost suplimentate gradual cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de primă intervenție și comandă.

Pompierii s-au luptat timp de cinci ore cu flăcările. În urma incendiului, au ars acoperișul locuinței pe o suprafață de cca. 300 mp, acoperișul adăpostului de animale pe o suprafață de cca. 300 mp, 2000 baloți lucernă, butoaie, teasc și alte bunuri de uz gospodăresc. Din nefericire, incendiul a omorât mai multe animale, respectiv o vacă, 80 oi, 35 capre și 6 porci.

În urma verificărilor efectuate la fața locului, pompierii au stabilit că incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza folosirii intenționate a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. În aceste condiții, cazul va fi preluat pentru cercetări de polițiști.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here