Zilele Comunei Vîrteșcoiu, mutate la Faraoanele! Tânărul care a murit la Buzău încercând să salveze vieți a îndoliat toată comunitatea

0
2381

Întreaga comunitate din Vîrteșcoiu este în stare de șoc după accidentul care a avut loc în această dimineață în județul Buzău. Un tânăr șofer profesionist a oprit autocamionul că să ajute victimele unui accident rutier, iar în timp ce încerca să salveze răniții a fost spulberat de o mașină scăpată de sub control. Fapta de omenie, care l-a costat viața, a șocat pe toată lumea, dar mai ales pe oamenii din Vîrteșcoiu, localitatea în care trăia tânărul Costel Zară.

În localitate era programat un amplu program în week-end, când trebuia să aibă loc o serie de manifestări dedicate Zilelor Comunei. În urma tragediei, primarul din Vîrteșcoiu a decis anularea tuturor evenimentelor care erau programate în centrul comunei și mutarea serbării în satul Faraoanele.

“Cu durere în suflet vă anunțăm că în această dimineață, într-o familie din comuna noastră a avut loc un eveniment tragic, care ne afectează pe noi toți. Ținem să transmitem condoleanțe familiei îndurerate și Dumnezeu să-l odihnească în pace! Datorită acestui eveniment tragic, suntem nevoiți ca evenimentele artistice care se vor desfășura cu ocazia Zilelor Comunei să fie mutate în satul Faraoanele, deoarece îndurerata familie se află în vecinătatea locului unde urmau să aibă loc manifestările cultural-artistice”, a anunțat primarul comunei Vîrteșcoiu, Viorel Mîrza.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here