1 iunie, Ziua Porţilor Deschise la pompieri

0
349

Miercuri, 1 iunie a.c., cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, porţile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea se vor deschide pentru a putea primi vizita celor mici.

Astfel, subunităţile de pompieri din Focşani, Adjud, Panciu şi Vidra îi vor întâmpina pe micii vizitatori cu autospecialele de stingere a incendiilor cu apă şi spumă, autospecialele de descarcerare şi acordare a primului ajutor medical, autospecialele de intervenţie şi salvare de la înălţimi şi autospeciala de transport pentru scafandri de intervenţie. Copii vor afla detalii despre accesoriile din dotarea autospecialelor de intervenţie şi ajutaţi de pompieri, le vor putea utiliza.

Totodată, paramedicii vor expune măsurile de acordare a primului ajutor medical, scafandrii vor prezenta echipamentele specifice, iar specialiştii pirotehnişti vor oferi informaţii despre diferitele tipuri de elemente de muniţie, descoperite de-a lungul timpului şi vor explicat pericolele la care se expun în cazul manevrării necorespunzătoare a acestor obiecte deosebit de periculoase.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.