FOTO+VIDEO: Vezi aici tabloul complet al iernii care s-a abătut asupra Vrancei

0
428

image_2

Iarna care a pus stăpânire pe județul Vrancea a închis două drumuri naționale și două drumuri județene. Problemele cele mai mari au fost în partea de sud-est a județului. Autoritățile încearcă să țină piept căderilor de zăpadă, dar și viscolului care a făcut ca pe o mare parte din șosele să se circule cu dificultate.

 image_1Pe drumul european 85 se circulă în condiții de iarnă. Mai multe echipaje de deszăpezire acționează pe drumul ce leagă Moldova de restul țării. În parte de Nord a județului Vrancea nu au fost semnalate, până la această oră, probleme.

În continuare, două drumuri naționale rămân închise circulației rutiere. Este vorba despre DN 23B  (Maicănești – Ciorăști) și DN 2N  (Bogza – Dumbrăveni)

Circulația între drumul european 85 și comuna Gugești (DJ 204P) a fost închisă în cursul dimineții, după ce 5 autoturisme au rămas blocate în zăpadă. 3 utilaje de deszăpezire au intervenit în zonă, într-un final oamenii ajungând în siguranță la casele lor.

Un alt drum județean închis de autorități este DJ 202F, pe o porțiune de 3 km, între Mihălceni și Bălești.

În jurul prânzului a fost închis și DJ 204 care face legătura între comunele Tătăranu și Măicănești.

Traficul feroviar a fost dat și el peste cap. În gara din Focșani trenurile ajung cu întârzieri de câteva deci de minute.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.