ULTIMĂ ORĂ: Incendiu DEVASTATOR la Țifești! O casă cu etaj s-a făcut scrum

1
644

Un incendiu de proporții a izbucnit duminică seară în localitatea Țifești. O casă cu etaj și garajul acesteia a fost cuprinsă de foc, din cauze necunoscute încă. Focul a fost semnalat pompierilor, la numărul 112, la ora 20.50. La fața locului au pornit pompierii din cadrul Detașamentului Panciu cu 2 autospeciale cu apă și spumă, o autospecială de la Detașamentul Panciu, dar și un echipaj SMURD.

La momentul sosirii salvatorilor, focul se manifesta cu violență la nivelul acoperișului locuinței, pe o suprafață de aproximativ 180 de metri pătrați.

Contactat telefonic, primarul comunei Țifești, Gabriel Postolache a spus că pericolul de extindere la casele învecinate este destul de mare .

“Focul se manifestă cu flacără și există posibilitatea să se extindă și la casele învecinate. Anexa casei cuprinsă de flăcări este construită din material lemnos. Acum sunt cu o mașină de pompieri care trebuie să realimenteze”, a spus primarul comunei Țifești.

La momentul izbucnirii incendiului proprietarii locuinței erau în casă și din fericire, au reușit să iasă la timp. La ora postării acestei știri, pompierii luptă cu flăcările care amenință casele vecine.

VOM REVENI CU DETALII!

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.