UPDATE- ULTIMĂ ORĂ: Intervenție cu șenilata la Ciușlea! O gravidă trebuie să ajungă de urgență la spital

0
315

UPDATE 2: Gravida a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Focșani.

UPDATE: Pompierii au reușit să ajungă în satul Ciușlea unde se afla o gravidă de 28 de ani, la a patra sarcină, care trebuie să nască. Salvatorii au reușit să o preia pe femeie iar acum o transportă către ambulanța, care nu a mai putut înainta din cauza nămeților și așteaptă pacienta.

Ulterior, gravida va fi transportată la spital. Nu se știe cât va mai dura intervenția.

ȘTIREA INIȚIALĂ: O gravidă din satul Ciușlea, comuna Garoafa aflată într-o zonă unde drumurile sunt sub nămeți se simte rău și are nevoie de intervenția medicilor, spre ea pornind mai multe forțe de intervenție și utilaje, care să o preia și să o transporte la spital. Din cauza zăpezii foarte mari, salvatorii trebuie să ajungă la gravidă cu șenilata. Intervenția este una dificilă datorită depunerilor de zăpadă din ultimele 24 de ore.

VOM REVENI CU DETALII!

Tot în Vrancea, echipajele de salvatori au preluat noaptea trecută un copil de trei ani din Tătăranu, care se simțea rău. Fetița avea febră mare. Și aici intervenția a fost dificilă, însă după aproximativ o oră, pompierii au reușit să ajungă la ea și să o transporte la cea mai apropiată unitate spitalicească.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.