Elevii revin la școală începând de marți! Excepție fac școlarii din 10 comune vrâncene

0
438

Unele școli din Vrancea vor rămâne închise și marți. Este vorba despre unitățile de învățământ din localitățile unde drumurile sunt impracticabile și la ora postării acestei știri. După discuții cu primarii și directorii de școli din localitățile afectate de zăpadă și viscol, Inspectoratul Școlar Vrancea a decis suspendarea cursurilor și pentru ziua de marți, 19 ianuarie 2016 în mai multe școli din județ. Vor rămâne închise școlile din comunele Boghești, Nănești, Slobozia Ciorăști, Tănăsoaia, Vulturu și Cîrligele.

În comuna Cîmpuri vor merge la școală doar elevii claselor V-VIII. În comuna Măicănești, elevii din satul Stupina, Rîmniceni și Satu Nou vor rămâne acasă. La Bordeasca Veche, Școala Tătăranu și Grădinița cu program prelungit Nr.1 își va suspenda cursurile și pentru ziua de marți, la fel cum se întâmplă și în comuna Sihlea la școala din satul Bogza și școala din satul Voetin.

Restul de unități de învățământ din județul Vrancea își vor relua cursurile. Orele neefectuate în aceste zilele vor fi recuperate.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.