Peste un miliard de lei vechi din bugetul Focșaniului pentru ”Mica Unire”

0
442

Manifestările dedicate Zilei Unirii Principatelor Române scot din bugetul Primăriei Focșani suma de 88.000 de lei, la care se adaugă și suplimentarea bugetului cu suma de 37.000 aprobată de majoritatea consilieriilor locali PSD și UNPR  în ședința extraordinară de la începutul acestei săptămâni.

Organzatorii evenimentului se laudă cu cei peste 400 de invitați speciali care vor fi prezenți la celebrarea celor 157 de ani de la Unirea Principatelor Române, și pentru care va fi organizat un dineu ce va avea loc la Casa Armatei din Focșani. Suma urmează să fie cheltuită pentru primirea și dineul celor 400 de invitați care vor veni la Focșani, pentru amenajarea scenei din Piața Unirii, pentru o serie de materiale promoționale, dar și pentru pregătirea mai multor porții de fasole cu cârnați care vor fi împărțite focșănenilor prezenți la eveniment.

Suma alocată pentru acest an este cu aproape 20.000 de lei mai mică față de cea cheltuită în 2015, când Primăria Focșani a alocat 91.000 de lei pentru organizarea evenimentului și alți 21.000 de lei pentru realizarea de materiale promoționale.

Pentru manifestările dedicate Micii Unirii au fost trimise invitații către toți miniștrii din cabinetul Cioloș, către președintele României Klaus Iohannis dar și către secretari de stat, presedinți de Consilii Județene, către președintele Senatului și către cel al Camerei Deputaților. De asemenea au fost invitați și toți ambasadorii României.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here