Semnal de alarmă pentru campionat: CSM Focşani – Danubius Galaţi 30-31!

0
536

Ultimele două clasate din Liga Naţională de handbal masculin, CSM Focşani şi Danubius Galaţi, au stat faţă în faţă, vineri seară, în Sala Polivalentă, într-un meci care, de multe ori, s-a jucat dincolo de valenţele unei întâlniri amicale.

A fost un joc destul de încâlcit, mai ales în prima sa parte, când cele două echipe s-au angajat într-o dispută fără orizont, dovadă şi remiza înregistrată la pauză, 16-16. Mai grav este că vrîncenii au fost de nerecunoscut după pauză, când gălăţenii au început extrem de tare şi de decişi şi s-au desprins la 7 goluri în minutul 53!

Elevii lui Viorel Ciubotaru şi-au amintit însă, din fericire, jocul de handbal şi au avut o revenire formidabilă în ultimele 7 minute, când s-au apropiat la un singur gol şi au ratat egalarea din situaţie de unu la unu cu portarul advers cu câteva secunde înainte de final: 30-31.

Partea bună este că Viorel Ciubotaru şi-a dat seama la ce anume mai trebuie să lucreze cu jucătorii săi până la ora reluării campionatului – joi, 4 februarie, în deplasare cu Steaua Bucureşti, dar mai ales în perspective duelului direct dintre cele două echipe, de data aceasta pe puncte, din campionat.

CSM Focşani: Marocico, Cloşcă, Rusu, Ungureanu – Popa (1), Mocanu (4), Cadar (1), Voinea, Gramatic (2), Gheorghe, Ragea (4), Neaţă (1), Smeu (3), Rotaru (2), Ştefan, Miroiu (9), Năstăsie (3). Antrenor: Viorel Ciubotaru.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.