ȘOC în sportul vrâncean! Galactic S-A RETRAS din Liga I de futsal

0
1155

Sportul vrâncean a pierdut echipa de futsal Galactic Focșani. Rămasă fără nici un fel de susţinere financiară, conducerea echipei focșănene a decis să se retragă din prima ligă a campionatului național. După ce Galactic Focșani a pierdut la „masa verde” meciul cu Autobergamo Deva și a primit o amendă de 210 lei pentru neprezentare, președintele clubului a decis, joi, să trimită o scrisoare oficială Federației prin care să ceară retragerea din campionat, din motive financiare. Echipa urma să joace în deplasare sâmbătă, la Călărași, însă situația financiară a făcut ca echipa să renunțe la toată munca de până acum în prima ligă, și să ceară retragerea acesteia.

Președintele Galacticului, Elvis Ilaș a tras un semnal de alarmă, încă de săptămâna trecută. Atunci, Ilaș a spus că situația financiară a echipei a ajuns într-un punct critic. Dacă în turul campionatului, echipa a reușit să se autofinanțeze, returul de campionat s-a dovedit a fi un adevărat calvar.

Ne pare rău, dar nu ne putem chinui la nesfîrşit şi nu este normal să nu avem măcar această echipă de fotbal (futsal) pentru că în acest oraş sînt mulţi susţinători ai acestui sport. Aş dori să mulţumesc tuturor celor care au fost alături de acestă echipă, jucători şi antrenori (care au primit doar o primă de joc şi o premiere la Gala Sportului), familiilor acestora, dar și sponsorilor”, transmitea preşedintele Galacticului, Elvis Ilaş, în urmă cu o săptămână.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here