117.000 lei, suma pusă la dispoziția unităților de învățământ din Focșani pentru achiziția de materiale igienico-sanitare

0
59

S-a tras linie în ceea ce privește banii necesari unităților de învățământ din municipiu pentru achiziția de materiale igienico-sanitare. Primăria Focșani a alocat 117.000 lei, aceasta fiind suma totală solicitată de școli și licee pentru ca unitățile să își cumpere cele necesare în vederea revenirii elevilor pentru pregătirea Evaluării Naționale și a Bacalaureatului. Proiectul pentru suplimentarea sumelor acordate unităților școlare în bugetul pe anul 2020 pentru astfel de materiale a fost discutat și aprobat în ședința Consiliului Local de săptămâna trecută, iar municipalitatea asigură că va suplimenta și „aceste sume ori de câte ori va fi nevoie, pentru că fiecare cetățean trebuie să știe că sănătatea copilului său este protejată pe toată perioada programului școlar”.

Nicio unitate de învățământ nu a primit mai puțini bani decât a solicitat, întrucât sănătatea copiilor noștri nu are preț, iar obligația noastră ca municipalitate este de a ne asigura că aceștia învață în cele mai bune condiții, nu doar din punct de vedere școlar.

Astfel, pe lângă cei 78.700 lei acordați la începutul anului, Primăria Municipiului Focșani a suplimentat bugetele unităților școlare cu încă 117.000 lei, aceste sume fiind strict pentru achiziția de materiale igienico-sanitare.

Noi, Primăria Municipiului Focșani, împreună cu directorii unităților școlare și cu fiecare cadru didactic în parte, ne vom asigura că …școlile și liceele nu vor avea nicio problemă în organizarea Evaluării Naționale și a Bacalaureatului din acest an”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Primăria Municipiului Focșani.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here