Spărgătorii dau iama în apartamentele focșănenilor plecați de acasă. Hoții acționează ca la carte

1
942

Hoții au ajuns să dea iama în apartamentele focșănenilor. Numai în ultimele câteva zile, două cazuri de acest gen au fost raportate Poliției, din fericire într-un caz fiind prins hoțomanul. Week-end-ul trecut, un focșănean, angajat al Primăriei municipiului, a plecat în oraș cu soția sa.

Când cei doi s-au întors, și-au găsit casa spartă și tot ce aveau de preț nu mai era de găsit. Cineva le spărseseră locuința de unde au furat un ceas, bijuterii și gadget-uri. Oamenii au anunțat Poliția, dar până acum hoțul, care a intrat în casă spărgând geamul de la bucătărie, a fost prins. Miercuri noapte, un alt caz aproape similar, dar cu un final fericit, s-a petrecut, de asemenea, în Focșani.

Un individ care încerca să pătrundă într-o casă a fost surprins de proprietar care tocmai venise acasă. Hoțomanul, un râmnicean de 52 de ani, a fost prins în timp ce forța ușa casei. Avea la el tot ce-i trebuia pentru a intra cu forța, de la levier și mănuși pentru a nu lăsa urme. Din fericire, proprietarul casei în care hoțul voia să intre nu s-a panicat și a anunțat imediat Poliția, care a pornit în căutarea infractorului. Individul a fost prins câteva străzi mai încolo și va fi cercetat pentru tentativă de furt întrucât nu a fost prins în timp ce comitea fapta.

Râmniceanul se afla de mai multă vreme în atenția Poliției, care acum trebuie să demonstreze că mai multe furturi comise în Focșani au fost comise de el. Nu se știe deocamdată dacă bărbatul este cel care a intrat și în casa angajatului de la Primăria Focșani, cercetările fiind în curs de desfășurare.

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.