Tânăr din Vrancea, plecat la muncă în Germania, S-A SINUCIS după o ceartă cu iubita

0
1577

Și-a pus capăt zilelor în plină tinerețe. Un tânăr de 21 de ani, originar din Vrancea, a ales să încheie socotelile cu viața, după o ceartă cu iubita. Povestea vrânceanului a cutremurat întreaga comunitate din Vintileasca, de acolo de unde era tânărul, ce plecase de ceva vreme la muncă în Germania.

Cătălin Noapteș avea 21 de ani. Era din Vintileasca dar de ceva vreme plecase în Germania unde spera să aibă un trai mai bun și câștiguri mai atractive decât ce-i oferea țara sa. În România a rămas prietena lui Cătălin.

Duminică, după o ceartă cu iubita, Cătălin Noapteș a decis să încheie socotelile cu viața. S-a spânzurat de clanța ușii iar medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el.

Cunoscuții nu-și explică ce s-a întâmplat cu Cătălin de a decis să-și ia viața. Îl știau ca pe un băiat sensibil și introvertit, dar muncitor și fără să provoace probleme în jurul său, astfel că nimeni nu se aștepta la un asemenea deznodământ în ceea cel privește.

Aceiași cunoscuți spun că probabil despărțirea părinților într-un moment în care el avea cea mai mare nevoie de ei ar fi avut un impact negativ asupra psihicului său. În plus, plecarea din țară, departe de apropiați, l-ar fi putut afecta pe vrâncean, căruia i-ar fost de ajuns, duminică, o ceartă cu iubita, pentru a se arunca în ghearele morții.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.