ULTIMĂ ORĂ: A MURIT șoferul Opelului implicat în accidentul de pe drumul Surăii

0
2914

În urma accidentului produs miercuri după amiază pe drumul ce leagă Focșaniul de Suraia, trei victime au ajuns cu răni grave la Spitalul de Urgență din Focșani. Din nefericire, șoferul autoturismului Opel, un tânăr de 26 de ani din Focșani, a decedat în cursul nopții. Adrian Pașcu lucra în străinătate și venise de curând în țară. Medicii nu i-au mai putut salva viața din cauza rănilor grave produse de accident.

pascu-adrian-paraschiv

Pe pagina de socializare a tânărului au fost postate zeci de mesaje de condoleanțe.

“Nu am cuvinte si nu pot sa cred asa ceva condoleante familiei. Dumnezeu sa te odihneasca in pace pace! O sa imi lipsesti prieten bun! Dumnezeu sa il ierte!”

“O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la cer, aproape de Dumnezeu…Nu imi vine sa cred ca ai plecat..prea devreme..mult prea devreme..Viata este prea nedreapta..Dumnezeu sa te odihneasca in pace,suflet bun! Coondoleante familiei si sa va întărească Dumnezeu..”

“Dumnezeu sa il ierte! Prea tanar.. prea devreme.. prea repede.. Condoleante si putere familiei sa treaca peste aceasta durere. Imi pare nespus de rau”, sunt câteva din mesajele pe care cunoscuții și prietenii le-au lăsat pe pagina de facebook a tânărului.

Reamintim că miercuri după amiază, pe DJ 204D a avut loc un grav accident de circulație în urma coliziunii dintre un autoturism Opel și un Audi. Șoferii celor două autoturisme mergeau dinspre Focșani spre Suraia. Ambii circulau pe același sens de mers. La un moment dat, cele două mașini s-au ciocnit, Opelul fiind proiectat în șanț.

Se pare că impactul s-ar fi produs după ce unul dintre șoferi ar fi încercat să facă stânga iar cel din spate ar fi vrut să depășească, însă nimic nu este stabilit clar până acum. Nici unul dintre șoferi nu era băut, spun polițiștii, care trebuie să stabilească acum dinamica evenimentului rutier dar și cui aparține vina pentru producerea lui.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.