Rotary Varana Focșani va organiza în martie Balul Caritabil “Sunete pentru suflet”

0
371

Clubul Rotary Varana Focșani va organiza în acest an Balul de Caritate ”Sunete pentru Suflet”. Evenimentul are ca scop strângerea de fonduri necesare pentru achiziționarea unui set de instrumente muzicale noi și performante, care vor fi utilizate pentru studiu de către elevii muzicieni ai Liceului de Artă din Focșani.

“Este un proiect al Clubului care vizează sprijinirea manifestărilor educaționale și culturale din județul Vrancea pentru că, de multe ori acestea sunt neglijate. Inițiativa noastră urmărește sprijinirea elevilor talentați, indiferent în ce domeniu, prin asigurarea unor condiții mai bune de studiu, dar și formarea acestora ca oameni, ca valori, într-o societate tot mai dinamică.
Balul de Caritate ”Sunete pentru Suflet” va avea loc pe data de 26 martie 2016, începând cu orele 18.30 la restaurantul David’s din Focșani”, a spus Manuela Hornea, președintele Rotary Varana Focșani.

Inițial, programat pentru data de 21 noiembrie 2015, Balul de Caritate pe care Clubul Rotary Varana Focșani îl va organiza, a fost amânat în semn de respect și solidaritate pentru victimele incendiului devastator de la sfârșitul lunii octombrie din clubul bucureștean Colectiv. Organizatorii au decis ca evenimentul de caritate ”Sunete pentru Suflet” să fie reprogramat pentru luna martie a acestui an.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.