Mesaj EMOȚIONANT al fiicei comisarului Tomiță, la 7 luni de la dispariția acestuia

0
1375

La șapte luni de la dispariția comisarului Tomiță Lazăr, fiica acestuia, Mariana Lazăr a postat pe o rețea de socializare un text în memoria celui care a salvat-o cu propria viață din ghearele morții. În mesaj, Mariana Lazăr îi mulțumește tatălui pentru tot ceea ce a făcut:

„7 luni de când nu îți mai vedem zâmbetul decât în vis… de când ne vorbești doar în vis. Și nu avem de ales, ne mulțumim și cu atât. Îi sunt recunoscătoare lui Dumnezeu ca te pot întâlni atât de des. Și îți mulțumesc ție tati pentru tot ce ai făcut și încă ai puterea să faci. Ești cel mai iubit dintre îngeri! Dumnezeu să îți odihnească sufletul în cel mai frumos loc, asa cum meriți!”, a scris Mariana Lazăr pe Facebook.

Pe data de 14 februarie, de ziua îndrăgostiților, fiica comisarului Lazăr a postat o fotografie cu florile pe care le-a dus la căpătâiul tatălui său în semn de respect și prețuire.

tomita-lazar

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.