UPDATE – ULTIMĂ ORĂ: PERCHEZIȚII la sediul Poliției Focșani. 5 agenți suspectați de fapte de CORUPȚIE

0
2471

UPDATE: Polițiștii vizați de ancheta procurorilor vrânceni sunt de la Serviciul Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Focșani. Aceștia au fost duși la audieri la Parchetul Vrancrea. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, cinci agenți sunt suspectați de fapte de corupție, iar perchezițiile vizează inclusiv locuințele lor. Cei cinci și-ar fi desfășurat activitatea până acum în Piața Moldovei iar suspiciunile care planează asupra lor se referă la neîndeplinire a atribuțiilor de serviciu prin favorizarea anumitor persoane. Mai exact, agenții de poliție sunt bănuiți că au închis ochii la niște tranzacții cu produse de contrabandă, în schimb ei primind bani sau bunuri. Până la acest moment, nu au fost făcute publice numele celor cinci agenți. NU este exclus ca ancheta să ajungă și la alți polițiști din Focșani.

Știrea inițială: Percheziiții în desfășurare ale procurorilor DIICOT la sediul Poliției Municipale Focșani. Oamenii legii au ridicat cinci agenți de poliție suspectați de fapte de corupție. Perchezițiile au loc atât la sediul Poliției Municipale Focșani, cât și la domiciliul celor cinci agenți. Din primele informații se pare că cei cinci agenți sunt de la Ordine Publică.

VOM REVENI CU DETALII!

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.