ULTIMĂ ORĂ: Pieton accidentat de o șoferiță neatentă pe strada Cuza-Vodă

0
918

O șoferiță din Focșani a lovit un bărbat pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a produs în urmă cu puțin timp pe strada Cuza-Vodă din Focșani, chiar în fața sediului Permise și Înmatriculări a Poliției. Imediat după accident, șoferița a coborât din autoturism pentru a-i acorda primele îngrijiri bărbatului. Văzând că este grav rănit, femeia l-a urcat pe bărbat în mașină și l-a transportat la Spitalul Județean de Urgență Focșani. Ulterior, femeia a anunțat Politia, care s-au deplasat la fața locului pentru cercetări.

„Femeia se deplasa dinspre DN2 -E85 către strada Mărășești. Pe strada Cuza-Vodă nu a acordat prioritate de trecere unui pieton, în vârstă de 25 de ani, și l-a lovit pe acesta”, a transmis Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

Atât șofetița cât și tânărul accidentat au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Oamenii legii vor trebui să stabilească cu exactitate cum s-a produs accidentul, dar și cine se face vinovat de acesta.

accident2

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.