Liberalii vrânceni, prima reacție în cazul morții lui Adrian Pașcu

1
4120
PNL Vrancea reacționează la cazul tânărului Adrian Pașcu, decedat săptămâna trecută în urma unui accident de circulație. Printr-un comunicat de presă, liberalii vrânceni trag un semnal de alarmă în ceea ce privește managementul defectuos al Spitalului Județean Focșani. În comunicat, aceștia fac și o comparație cu spitalul din Moinești care, datorită unui manager dedicat a reușit să transforme unitatea spitalicească într-una demnă de anul 2016.
“Județul Vrancea este asemeni unui bolnav ce duce boala pe picioare. Și asta din cauza felului în care este administrat. Spitalul Județean nu face excepție de la acest mod păgubos de a administra. Bani sunt. Și mai mulți sunt pentru paranghelii și festivaluri. PNL Vrancea a solicitat de fiecare dată redirecționarea acestor bani către Spitalul Județean. Sunt multe exemple in România că spitalele pot funcționa la standarde europene. Un astfel de spital se afla la aproximativ 100 de kilometri de Focșani, la Moinești. Acolo, un om cu real talent de manager, dedicat, a transformat un spital dintr-un colț al Moldovei intr-unul demn de anul 2016. S-a putut pentru că s-a dorit acest lucru. Urmarea? Medicii își pot face datoria în condiții normale, sunt salvate vieți, oamenii sunt mulțumiți. În schimb, în Focșani, managerul închide secții pe principii doar de el știute, conducerea județului se bate cu pumnul in piept ca asigură aparatură de înaltă performanță, însă tomografiile se fac prin contract cu o firma privată ce are sediul in curtea spitalului și ce este cel mai rău, oamenii mor cu zile. Și chiar dacă unii vor să ascundă adevărul, acesta va ieși la suprafață.
Zvonurile despre modul în care a fost tratat Adrian Pașcu au apărut imediat după moartea acestuia. Nu am dorit să reacționăm înaintea presei pentru a nu fi acuzați ca incercam să obținem capital electoral în urma unei tragedii.
Ne exprimăm compasiunea și transmitem condoleanțe familiei îndoliate, făcând și promisiunea de a ajuta la aflarea adevărului” se arată în comunicatul PNL Vrancea.
Loading...

1 COMENTARIU

  1. CUM DRACU SA DAI MILIARDE DE LEI.P FOCURI DE ARTIFICII SI SPECTACOLE CAND POTI FACE CEVA PTR SISTEMU MEDICAL DIN.FOCSANI!TE.DUCI.LA.URGENTE …TIE ITI ESTE RAU IAR AIA DE ACOLO ITI VORBESC PE TON SI NICI NU TE BAGA IN SEAMA,SA FACA CINEVA EDUCATIE CU ASISTENTELE D ACOLO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here