Ștefan Bănică, invitat special la Balul de Caritate “Sunete pentru suflet”

0
468

Ștefan Bănică va fi prezent la Focșani pentru a susține un concert la balul din acest an al Clubului Rotary Varana Focșani. Evenimentul, programat în data de 26 martie, are ca scop strângerea de fonduri necesare achiziționării unui set de instrumente muzicale performante. Acestea urmează să fie utilizate pentru studiu de către elevii muzicieni de la Liceul de Artă din Focșani.

“Avem plăcerea de a vă prezenta un invitat special al Balului nostru: actor, compozitor, interpret, regizor, producător, om de televiziune, cu o carieră de peste 25 de ani, unul dintre cei mai complecși și iubiți artiști din România, nimeni altul decât … ȘTEFAN BANICĂ !!!
Ștefan Bănică are o carieră impresionantă. A stabilit adevărate recorduri în România prin concertele sale de Crăciun, susținute an de an la Sala Palatului, cea mai longevivă și complexă producție muzicală din România, o adevărată tradiție, care în luna decembrie împlinește 15 ani de existență. A lansat 15 albume de autor, vândute în peste 500.000 exemplare, premiate cu 5 discuri de aur și 2 de platină. Zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri în film și teatru și nenumărate alte premii și distincții vin în completarea palmaresului său impresionant. Cu un public foarte variat, începând de la copii, tineri și până la părinți și bunici, Stefan Bănică reprezintă un adevarat brand în show-biz-ul românesc. Ștefan Bănică are la activ mii de concerte în toată țara, fiind iubit de către fanii săi pentru stilul special, profesionalismul și calitatea oricărui detaliu din activitatea sa artistică.
Suntem încântați că îl vom avea alături de noi pe Ștefan Bănică la Balul de Caritate ”Sunete pentru Suflet”, pentru că pasiunea sa pentru muzică a fost mereu o inspirație pentru publicul său de-a lungul timpului și sperăm ca va fi o motivație și pentru elevii muzicieni ai Liceului de Artă din Focșani.
Pe 26 martie 2016, Balul organizat de Clubul Rotary VARANA Focșani va vibra pe ritmuri de rockˈnˈroll și muzica adevărată ne va atinge sufletele!” a scris președintele Rotary Varana Focșani, Manuela Hornea.

coperta bal stefan banica - Ștefan Bănică, invitat special la Balul de Caritate "Sunete pentru suflet"

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here