ULTIMĂ ORĂ – FOTO: INCENDIU pe strada Independenței. Un bărbat de 61 de ani găsit INCONȘTIENT

0
1582

UPDATE: Din nefericire, bărbatul găsit în apartament a murit, după ce medicii de pe ambulanță s-au chinuit zeci de minute să-l resusciteze. Martorii aflați la fața locului au sus că în momentul în care acesta a fost scos din apartament și dus către ambulanță, bărbatul prezenta arsuri grave la nivelul feței și nu părea să mai fie în viață. Pompierii focșăneni au reușit să lichideze incendiul și să aerisească încăperea plină de fum. 

Știrea inițială: Un bărbat de 61 de ani din Focșani a fost găsit inconștient în apartamentul său de pe strada Independenței din Focșani. Apelul de urgență a venit de la vecini care au văzut că din locuința bărbatului ieșea un fum gros. La fața locului s-au deplasat echipajele de intervenție din cadrul ISU Vrancea care au reușit să pătrundă în casa bărbatului. Salvatorii l-au găsit pe acesta inconștient, într-una din camere, așezat pe pat. Incendiul se manifesta la lângă patul unde era așezat bărbatul. O ambulanță din cadrul SAJ Vrancea, a ajuns la fața locului și a preluat bărbatul.

La momentul publicării acestei știri, medicii de pe ambulanță îi aplicau manevre de resuscitare bărbatului.

Locatarii au ieșit speriați în stradă din cauza fumului gros care ieșea pe fereastra apartamentului de la parterul blocului.

VOM REVENI CU DETALII!

incendiu-independentei-2

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.