14 partide și un independent vor voturile vrâncenilor pe 11 decembrie

0
268

Joi, 27 octombrie, a fost ultima zi în care mai puteau fi depuse listele de candidați pentru alegerile parlamentare care vor avea loc pe 11 decembrie.

Până la miezul nopții, când a expirat termenul limită pentru depunerea dosarelor, la Biroul Electoral de Circumscripție Județean Vrancea au fost depuse liste din partea a 14 formațiuni ori alianțe politice, precum și candidatura unui independent, înregistrată pentru Camera Deputaților.

În ordinea în care au depus listele la BEJ, în cursă s-au înscris următorii: Uniunea Democrată a Maghiarilor din România, Partidul Național Liberal, Partidul Social Democrat, Partidul Mișcarea Populară, Partidul Vrancea Noastră, Partidul România Unită, Partidul Alianța Liberalilor și Democraților, Alianța Electorală Alternativa Națională 2016, Partidul Alianța Noastră România, Uniunea Salvați România, Partidul Socialist Român, Partidul România Mare, Partidul Verde și Partidul Ecologist. În ceea ce-l privește pe candidatul independent, acesta este Gică Duță, șeful Ocolului Silvic Focșani, membru al PSD.

El intră în cursa electorală fără să aibă susținerea partidului. PSD nu l-a mai promovat după ce la alegerile din 2008 a pierdut lupta pentru Senat în fața Sorinei Plăcintă. Deciziile BEJ Vrancea privind admiterea candidaturilor urmează să fie afișate pe alegerivrancea.ro.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.