16 misiuni de transport la spitale în ultimele 24 de ore. De unde sunt vrâncenii suspecți sau confirmați Covid-19

0
870

24 de ore aglomerate pentru Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vrancea. Cele două structuri au avut numeroase misiuni în care au fost solicitate să asigure transportul persoanelor suspecte sau confirmate Covid-19 către Spitalul Adjud și Spitalul Județean Focșani, atât la Secția infecțioase, cât și în alte secții ale unității medicale. Cele mai multe misiuni de acest gen au fost executate de SAJ Vrancea, din cele 24 misiuni cu 44 cadre și 12 mijloace auto, jumătate au fost pentru transportul pacienților. Este vorba despre persoane suspecte din comuna Slobozia Bradului, comuna Garoafa – sat Bizighești, transportate la Secția Infecțioase, unde a fost dusă și o persoană de la Camera de Garda Vidra. Totodată, SAJ Vrancea a transportat la Spitalul Adjud o persoană suspectă Covid-19 de la Slobozia Ciorăști, dar și de la Spitalul Panciu, de la Secția infecțioase Focșani și de la Secția chirurgie Focșani, precum și alte două confirmate de la Secția ATI Focșani și de la infecțioase. La Secția TBC Focșani a fost transportată o persoană suspectă de la Dispensarul Vidra, la Secția ATI Focșani a fost transportată o persoană confirmată de la Spitalul Adjud, iar la Secția interne din Focșani a fost adusă o persoană suspectă internată inițial la Secția Boli Infecțioase.

În ultimele 24 de ore, ISU Vrancea a executat 13 misiuni cu 49 pompieri și  6 mijloace auto, patru dintre acestea fiind pentru transportul vrâncenilor suspecți sau confirmați Covid-19. Este vorba despre un minor suspect Covid-19 adus de la Adjud la Secția pediatrie a Spitalului Județean Focșani, dar și despre o altă persoană suspectă, transportată de la Spitalul Militar Focșani la Secția infecțioase Focșani. În același interval, echipajul SMURD a asigurat transportul a două persoane confirmate cu Covid-19, din Cîmpineanca și Focșani, ambele fiind internate la Secția boli infecțioase a județeanului.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.