18 autospeciale noi-nouțe au intrat în dotarea Poliției Vrancea

0
296

masini-politie1

18 autoturisme Dacia Logan au fost repartizate poliţiştilor vrânceni, pentru a fi folosite în misiunile desfăşurate pentru siguranţa cetăţenilor.  Conform unui comunicat remis de IPJ Vrancea, cele 18 mașini noi-nouțe au intrat de luni în serviciu.

 Etapa a III-a de aplicare a programului de înnoire a parcului auto, program iniţiat de Ministerul Afacerilor Interne şi aprobat de viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, domnul Gabriel Oprea, a adus în dotarea Inspectoratului de Politie Judeţean Vrancea, 18 autospeciale, care au intrat de astăzi în serviciu. Structuri operative, cât şi neoperative din cadrul Inspectoratului de Politie Judeţean Vrancea vor primi în dotare noile autospeciale”, se arată în comunicatul Poliției Vrancea.

 În analiza activităţii Poliţiei Vrâncene în anul 2014, la capitolul înzestrare logistică şi situaţia parcului auto, situaţie din care rezultă că 12% din totalul de autospeciale aflat în patrimoniul IPJ Vrancea a fost scos din uz şi urmează să fie casat, autoturismele fiind mai vechi de 10 ani.

 Din luna noiembrie 2014, de când a fost demarat acest proiect şi până în prezent, Poliţia Vrânceană a mai fost înzestrată cu alte 22 autospeciale marca Dacia Duster şi Dacia Logan.

 „Prin dotarea cu aceste noi autospeciale, Poliţia Vrânceana va fi mai promptă în reacţie şi îşi va desfăşura activitatea în condiţii ce vor conduce la creşterea capacităţii de acţiune şi în creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului”, să asigurări comanda IPJ Vrancea.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.