2 accidente, anunțate în decurs de 10 minute. Bilanțul: un mort și un rănit

0
266

accident - 2 accidente, anunțate în decurs de 10 minute. Bilanțul: un mort și un rănit

Două accidente în urma cărora o persoană a fost rănită, iar o alta şi-a pierdut viaţa au fost anunţate la dispeceratul comun I.S.U. – Ambulanţă în decurs de cca. 10 minute în amiaza zilei de miercuri.

Astfel, în jurul orei 11.10, un apel, prin intermediul numărului unic de urgenţă 112 anunţa producerea unui accident rutier pe DJ 205 H, între localităţile Domneşti şi Păuneşti, în care au fost implicate un atelaj şi un autoturism.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud, cu o ambulanţă SMURD. Paramedicii au preluat un bărbat, pasager în atelaj, în vârstă de 44 ani, care prezenta traumatisme la nivelul capului şi umărului stâng. Cu acelaşi mijloc de transport se deplasa şi un alt bărbat care nu a fost rănit în urma impactului.  După acordarea primelor îngrijiri medicale, pacientul a fost transportat la Spitalul Municipal Adjud.

În jurul orei 11.20, un alt apel primit la dispeceratul unităţii noastre anunţa producerea unui eveniment într-o plantaţie de viţă de vie, în apropierea drumului care face legătura între localităţile Panciu şi Moviliţa, în urma căruia un tractor a trecut peste o persoană.

Imediat s-au deplasat la faţa locului două echipaje din cadrul Staţiei de Pompieri Panciu, cu o ambulanţă SMURD şi o autospecială cu accesorii pentru descarcerare, precum şi un echipaj SAJ Vrancea. În momentul sosirii la faţa locului, forţele de intervenţie au identificat un bărbat, în vârstă de 32 ani. Acesta se afla în afara autovehiculului, nefiind necesară intervenţia pentru descarcerare. Bărbatul a fost preluat de echipajele medicale, care i-au aplicat procedurile specifice de resuscitare, însă, din păcate, acestea nu au avut rezultatul dorit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here