2 luni de la moartea fulgerătoare a celui mai puternic polițișt al Vrancei

0
302

cautari siret tomita lazar 11 - 2 luni de la moartea fulgerătoare a celui mai puternic polițișt al Vrancei

Se împlinesc două luni de la moartea fulgerătoare și șocantă a comisarului șef Tomiță Lazăr, șeful Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Vrancea. Două luni în care cei dragi l-au plâns neîncetat, fără a se putea împăca cu moartea polițistului care și-a dat ultima suflare în râul Siret pentru a-și salva fata cea mica.

În memoria lui Tomiță Lazăr, pe malul râului Siret a fost ridicată o cruce care arată că acolo s-a stins cel mai puternic polițist pe care l-a avut Vrancea în ultimii ani. Era puternic și iubit de familie, rude, dar și de colegii de serviciu și de cei cu care participa la intervenții.

Comisarul șef Tomiță Lazăr a murit pe data de 19 iulie, înecat în apele Siretului, la Biliești. A fost găsit pe 23 iulie, după îndelungi și susținute căutări la care au fost mobilizate efective impresionante de pompieri, polițiști, scafandri, jandarmi, ajutați de oameni cutremurați de drama familiei comisarului Lazăr. În căutări au fost angrenate și elicoptere, polițistul fiind găsit în cele din urmă de un localnic.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here