2 tineri din Mircești au primit pedeapsa divină: au violat o tânără bolnavă de SIDA

0
338

arestat

Doi tineri din localitatea Mircești, comuna Vânători, au primit pedeapsa divină. Ei au violat o tânără bolnavă de SIDA, care se pare că prezintă și alte afecțiuni.

Violul a fost comis în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 00.40. Polițiștii au fost alertați de un bărbat din Focșani care a sesizat că pe Bulevardul Independenței se află o femeie ce pare a fi victima unei agresiuni.

Imediat cum au ajuns la fața locului, polițiștii au identificat 2 tineri de 17 ani din Mircești precum și o tânără de 26 de ani din municipiul Focșani, aceasta prezentând urme de agresiune pe față dar și semne că a fost victima unui viol.

Tânăra a fost găsită de oamenii legii dezbrăcată de la brâu în jos. Ea are deficiențe de vorbire și este în evidența persoanelor seropozitive din județul Vrancea.

Femeia a fost transportată la Spitalul Județean  de Urgență Sfântul Pantelimon din Focșani pentru îngrijiri medicale în timp ce cei doi tineri au fost arestați preventiv pentru 30 de zile pentru viol și tâlhărie.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.