200 de locuri de muncă în Spania, la ambalat fructe și verdeață

1
233

Un angajator spaniol caută în această perioadă în România personal care să lucreze, pe timpul verii, ca sezonieri, la ambalat fructe și verdețuri, în regiunea Lèrida. Angajatorul pune la bătaie 200 de locuri de muncă și promite un salariu cuprins între 900 și 1200 de euro pe lună. Spre deosebire de alți angajatori, care sunt destul de stricți în ceea ce privește criteriile de selecție, acesta e dispus să accepte la muncă persoane cu sau fără experiență la ambalat, iar cunoașterea limbii spaniole nu este obligatorie. În plus, acceptă chiar și cupluri la muncă.

„Durata contractului de munca este de 4 luni, data începerii contractului este 1 iunie 2017. Timpul de lucru este de 8 ore pe zi, în 2 schimburi: dimineața 600 – 1400 și după masa 1500 – 2300. Salariul oferit este de 900 – 1200 euro/lună. Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 5 euro/zi (se plătesc doar zilele lucrătoare). Transportul și masa nu sunt incluse”, se arată în anunțul angajatorului din Spania.

Cei interesați să muncească în Spania vor participa la o bursă a locurilor de muncă, organizată de angajator, la o dată ulterioară.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here