200 de sancțiuni aplicate de oamenii legii, în ultimele 48 de ore, celor care nu respectă măsurile impuse de starea de alertă

0
128

Autoritățile din Vrancea au continuat acțiunile de verificare în care este vizat modul în care sunt respectate normele legale impuse de starea de alertă. Doar în ultimele 48 de ore, au fost verificate 247 de locații, fiind vizate localuri de alimentaţie publică, cât şi gări,  pensiuni, terase, mijloace de transport în comun, cum ar fi autobuze și maxi-taxi. Toate controalele din această perioadă sunt organizate sub autoritatea prefectului de Vrancea.

„Pentru prevenirea și limitarea infectării cu noul virus, polițiștii, jandarmii, pompierii și polițiștii locali, împreună cu reprezentanții instituțiilor cu atribuții de control au continuat activitățile desfășurate în zonele aglomerate din județul Vrancea și în mijloacele de transport în comun și au verificat modul de respectare a măsurilor impuse în contextul stării de alertă. În cadrul celor 25 acţiuni punctuale desfăşurate în această perioadă, au fost verificate 247 de locații”, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea. Nu mai puțin de 2.000 de persoane au fost legitimate în vederea respectării măsurilor și interdicțiilor impuse, fiind verificate 380 mijloace de transport, din care 172 mijloace de transport în comun. Pentru neregulile constatate, oamenii legii au aplicat peste 200 de sancțiuni contravenționale, cu o valoare totală de peste 16.000 de lei. „Acțiunile în sistem integrat pentru protejarea sănătății cetățenilor vor continua și în perioada următoare. Vă amintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19”, au mai transmis reprezentanții IPJ Vrancea.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.