21 martie, următorul termen pentru redeschiderea Teatrului Municipal Mr. Gh. Pastia din Focșani

0

21 martie este următorul termen înaintat de autorități pentru redeschiderea Teatrului Municipal Mr. GH. Pastia din Focșani. Termenul a fost lansat chiar de directorul instituției, Sorin Francu, după ce edificiul trebuia deschis duminică însă din cauza  documentațiilor necesare de la ISU a rămas cu ușile ferecate pentru public.

Între timp, directorul Francu a anunțat că au fost demarate lucrările pentru respectarea tuturor condiţiilor, însă la mijloc este vorba despre acte administrative complexe, care trebuie realizate de firme specializate. Francu a adăugat că la Teatru au fost achiziţionaţi robineţi la hidranţi, iar în toate camerele clădirii, nu doar în sala de spectacole, sunt instalaţi senzori de fum. De asemenea, se fac lucrări de ignifugare.

Teatrul Municipal „Maior Gheorghe Pastia” din Focşani s-a închis în noiembrie 2015, după tragedia din Colectiv pe motiv că nu are autorizaţie de securitate la incendiu, unele piese desfăşurându-se în acest timp  în altă sală. Duminică, teatrul trebuia redeschis, însă acest lucru nu a fost posibil.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here