Tânăr militar, MORT după ce a căzut în șanț cu scuterul, la intrarea în Slobozia Bradului

4
4088

UPDATE: Tânărul mort în accidentul de la intrarea în localitatea Slobozia Bradului era angajat al MApN. El absolvise Liceul Ștefan cel Mare din Râmnicu Sărat și apoi Școala de Aplicație pentru Forțele Aeriene de la Boboc, din județul Buzău.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Tragedie produsă sâmbătă seară, pe raza comunei Slobozia Bradului. Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața după ce a căzut de pe mopedul cu care circula. Din primele date furnizate de Poliție, tânărul a pierdut controlul direcției asupra scuterului și s-a răsturnat într-un șanț, fiind grav rănit. El a murit la scurt timp din cauza leziunilor suferite. Decesul său a provocat o undă imensă de șoc în rândul celor care l-au cunoscut.

 Tânărul decedat se numea  Mădălin Lăcătuş și era din localitatea Obrejița.

Loading...

4 COMENTARII

  1. Oameni buni din câte înțeleg copilul a murit cu zile , putea fi salvat ,ambulantă a fost chemată la 19:30 a ajuns dupa 40 de minute , a fost transportat de salvare si lasat pe holurile spitalului Dumbraveni pana la 21:30 la ajungerea parinților copilul era inca cald murise cu câteva minute in urma

  2. Martori spun ca cei dupa ambulantă nu au știut sa isi faca treaba , de ce copilul nu a fost transportat la Focșani unde sunt aparate si condiții , si a fost dus la spitalul Dumbrăveni unde e un spital de psihiatrie fără condiții si aparate necesare , si lasat pe holurile spitalului , pana si asistentele le au spus parinților ,Doamna de ce ni l au adus si l-au lasat aici noi ce sa facem cu el .

    • E adevărat…
      Din păcate așa se lucrează în România…din cauza incompetenței unora au de suferit niște părinți a cărei lume s-a prăbușit …indiferent că ar mai fi trăit sau nu ei ar fi trebuit să ajungă la timp,în astfel de situații chiar și o secundă poate să fie fatală sau poate fi salvatoare….oricum va avea Dumnezeu cu siguranță grijă să plătească vinovații ptr greșeala care a costat o viață de om din păcate….asta e sistemul sanitar din românia….ori poate nu s-au sinchisit să ajungă la fața accidentului doar ptr că aici la sl bradului majoritatea sunt romi și așa ar ci unu mai puțin….oameni buni,murim cu zile cu astfel de incompetenți care chipurile depun un jurământ să salveze viețile cu orice preț…of păcat de tinerețea acestui copil frumos….cât de crudă să fie viața să dea o asemenea durere acestor părinți?Dumnezeu să te odihnească în pace suflet curat….ai plecat într-o lume mai bună decât cea de aici….

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.