23 de medici de familie din Vrancea, fără contracte cu CJAS

0
561
Sute de medici de familie din întreaga țară nu vor putea oferi consultații gratuite, elibera rețete și trimiteri către medici specialiști, întrucât nu au semnat contractele privind decontarea serviciilor medicale cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate.
Printre aceștia sunt și 23 de medici din județul Vrancea, ai căror pacienți vor avea de suferit. La nivelul întregului județ, au fost semnate 120 de contracte între medicii de familie și CJAS. Nu este exclus ca CNAS să decidă o nouă perioadă de contractare, astfel încât pacienții să nu fie afectați.
S-a ajuns în această situațiie după ce medicii au refuzat inițial să semneze actele adiționale la contractul aferent anului trecut în semn de protest față de clauzele din acesta și față de modul în care sunt plătiți medicii.
Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.