Îndrăznește să fii informat!

miercuri, 29 mai 2024

URMĂREȘTE-NE PE:

Îndrăznește să fii informat!

More
  spot_imgspot_img
  AcasăActualitate24 de percheziţii în Vrancea şi alte 3 județe, într-un dosar de delapidare cu produse petroliere,...

  24 de percheziţii în Vrancea şi alte 3 județe, într-un dosar de delapidare cu produse petroliere, cu un prejudiciu de 400.000 lei

  Update: IPJ Vrancea comunică faptul că pe raza județului nostru au fost efectuate 24 de percheziții în continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea. De asemenea, vor fi puse în executare 11 mandate de aducere privind persoane bănuite a fi implicate în săvârșirea unor infracțiuni de delapidare și fals informatic.

  Operațiune amplă a polițiștilor în toată țara azi, la nivel naţional fiind în desfăşurare aproape 200 de percheziţii domiciliare pentru combaterea infracţionalităţii, tragerea la răspundere a persoanelor implicate în comiterea de fapte grave şi protejarea comunităţii. Potrivit informațiilor oficiale, este vorba despre 24 de percheziţii în Ialomiţa, Galaţi, Vrancea şi Vaslui, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de delapidare cu produse petroliere, cu un prejudiciu estimat de 400.000 lei, în timp ce în Brăila, Bucureşti şi Galaţi sunt în desfăşurare 23 de percheziţii domiciliare, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de camătă şi şantaj. „Percheziţiile sunt efectuate sub supravegherea procurorilor de la unităţile de parchet competente, în cadrul unor dosare penale în care se fac cercetări pentru săvârşirea unor infracţiuni grave, precum constituire a unui grup infracțional organizat, contrabandă, delapidare, înşelăciune, uz de fals, camătă, şantaj, trafic de droguri şi infracţiuni de corupţie. Poliţiştii DGA, sub coordonarea procurorilor din cadrul DNA, pun în executare aproximativ 60 de mandate de percheziţie domiciliară, într-un dosar penal privind fapte de corupţie”, a explicat într-o conferință purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog, citată de Agerpres.

  Sursa Foto: Arhivă

  spot_imgspot_img
  spot_imgspot_img

  ARTICOLE SIMILARE

  Cronica dimineții – 29.05.2024

  1. În opinia majorităţii ţărilor NATO, a sosit momentul ca preşedintele României, Klaus Iohannis,...

  ARTICOLE POPULARE

  Administrație liberală de succes la Vizantea Livezi! Dragoș Ciobotaru: ”Așa voi face și la Consiliul Județean!”

  Administrație liberală de succes la Vizantea Livezi! Dragoș Ciobotaru: ”Așa voi face și la...

  Vrei să te angajezi? Iată oferta din baza de date a AJOFM Vrancea

  În a doua jumătate a lunii aprilie, în baza de date a AJOFM Vrancea...