29 aprilie, ziua alegerilor pentru şefia PNL Vrancea. Doi aspiranţi, în cursă, deocamdată

0
139

Liberalii din Vrancea se pregătesc intens de alegerile pentru preşedinţia organizaţiei judeţene. Conferinţa judeţeană de alegeri este programată pe 29 aprilie, iar până atunci au loc scrutine pentru desemnarea şefilor de filiale locale.

Conducerea PNL Vrancea susţine că desfăşurarea alegerilor în judeţ, conform directivelor de la Centru, este în grafic, fiind desemnaţi deja liderii din zeci de organizaţii dintr-un total de 73.

Bătălia cea mai mare se va da însă pentru scaunul de preşedinte al PNL Vrancea. Până acum, doi liberali şi-au anunţat candidatura pentru scrutinul din 29 aprilie: actualul lider al PNL Vrancea, senatorul Cătălin Toma, şi fostul consilier judeţean Paul Ciubotaru.

„Am fost în organizațiile PNL Vrancea și am văzut oameni curajoși, oameni hotărâți să se bată pentru un PNL victorios în alegeri. Vreau să îi reprezint și să lupt alături de ei. Mi-am depus candidatura pentru funcția de președinte al filialei PNL Vrancea pentru că vreau în Vrancea un PNL puternic, un PNL al tuturor membrilor săi, un PNL onest, condus de o echipă care sa vrea să câștige alegerile”, a scris Paul Ciubotaru pe pagina de Facebook.

După alegerile în judeţ, liberalii îşi vor alege liderul central al partidului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here