VIDEO: 3 destine frânte în plină tinerețe. Câți ani au persoanele implicate în accidentul de la Parchet

7
12823

Apar noi date referitoare la victimele accidentului produs luni seara pe strada Cuza-Vodă, în fața Parchetului. Deși inițial apăruseră informații că persoana decedată ar fi o femeie, în realitate este vorba despre un tânăr în vârstă de 21 de ani din Focșani, care nu a avut nici o șansă la viață în urma impactului cu stâlpul de pe marginea străzii.

Șoferul, un tânăr în vârstă de 22 de ani din Vidra, este în comă la ora postării acestei știri, iar medicii de la Spitalul Județean Focșani fac eforturi pentru a-l menține în viață. Cea de-a treia persoană aflată în mașină este un tânăr în vârstă de 18 ani, care se afla pe bancheta din spate a autoturismului Renault Laguna.

Tânărul de 18 ani a fost la rândul lui rănit grav în accident și a suferit mai multe traumatisme. Și el a fost transportat la Spitalul Județean Focșani și este supus investigațiilor medicale.

CITEȘTE ȘI: ULTIMĂ ORĂ: Accident MORTAL pe strada Cuza-Vodă, în fața Parchetului Vrancea

Catalin-Toma-PNL-Vrancea
Loading...

7 COMENTARII

  1. am participat la descarcerare NU E ADEVARAT AU FOST DOUA PERS IN MASINA SOFERUL AVEA PULS CAND LA LUAT SALVAREA IAR CEL DIN DREAPTA ERA MORT DEJA STAU IN BLOC

    • Scrie destul de clar… Deși inițial apăruseră informații că persoana decedată ar fi o femeie, în realitate este vorba despre un tânăr în vârstă de 21 de ani din Focșani, care nu a avut nici o șansă la viață în urma impactului cu stâlpul de pe marginea străzii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here