37 de candidați pentru cele 11 posturi vacante la IPJ Vrancea | Cea mai mare nota la proba scrisă a fost 9,70

0
502

CONCURENȚĂ PENTRU CELE 11 POSTURI DE OFIȚER ȘI AGENT, SCOASE LA CONCURS DIN SURSĂ EXTERNĂ ÎN CADRUL INSPECTORATULUI DE POLIȚIE JUDEȚEAN VRANCEA

Sâmbătă, 06 noiembrie 2021, a avut loc proba de verificare a cunoștințelor pentru candidații care s-au înscris la concursul prin încadrare directă pentru ocuparea a 11 posturi vacante de specialiști, ofițeri și agenți de poliție, în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vrancea, în specialitățile comunicații și informatică, logistică, ordine publică, pregătire profesională, investigații criminale, investigarea criminalității economice, implementarea proiectelor, structura de securitate și resurse umane.

37 de candidați au fost prezenți și dornici să își exprime cunoștințele acumulate, în vederea susținerii probei scrise pentru cele 11 posturi. Înscrierea candidaților s-a realizat pe toate posturile vacante de ofițeri și agenți de poliție din cadrul inspectoratului, urmând ca numirea candidaţilor declaraţi „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obţinute, după verificarea aptitudinilor psihologice și a stării de sănătate potrivit baremelor Ministerului Afacerilor Interne.

Cea mai mare notă obținută a fost 9,70, de către o candidată, aferentă postului de ofițer din cadrul Serviciului  Logistic – Compartimentul Marketing și Achiziții. Concursurile privind 4 dintre cele 9 posturi vacante de ofițer s-au realizat la nivel central, de către Inspectoratul General al Poliției Române iar nota cea mai mare, 9,70,  a fost obținută de către candidatul pentru funcția de ofițer din cadrul structurii de pregătire profesională, specialitatea educaţie fizică şi autoapărare. FELICITĂRI TUTUROR PARTICIPANȚILOR! (IPJ Vrancea)

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.