4 elevi din Vrancea, rămași pe dinafară după repartizarea computerizată pe locurile la licee. Rezultate de TOP, tot la Unirea și Cuza

0
525

Un număr de 4 elevi din Vrancea nu au  prins un loc la liceu în urma repartizării computerizate care a avut loc marți. Și asta nu pentru că nu ar mai fi fost locuri la licee, ci pentru că elevii nu au trecut suficiente opțiuni în fișele de înscriere în baza cărora s-a făcut repartizarea computerizată. Unul dintre cei nerepartizați pe un loc la liceu are o medie bună, de 7.19.

Cu toții mai au însă o șansă în etapa următoare, pe 28 iulie, mai ales că locurile vacante în licee depășesc cu mult numărul candidaților. Mai exact, mai sunt încă 350 de locuri neocupate în licee.

În ce privește liceele de top din Vrancea, ca de fiecare dată cele mai mari medii au fost înregistrate la colegiile  Unirea și Cuza. Dacă în anii trecuți, Unirea aduna primele medii, de data aceasta primele două medii, printre care singura de 10, au ajuns la Cuza. La Colegiul Național Unirea, cea mai mică medie la admitere a fost 9.16, la științe sociale. S-a intrat cu 9,25 la filologie, cu 9,45 la matematică-informatică, iar la științe ale naturii ultima medie a fost 9.49. Medii mari au fost însă și la Colegiul Național Alexandru Ioan Cuza. 9.15 a avut ultimul admis la matematică-informatică și 9.01 la științe ale naturii. La științe sociale, ultima medie a fost 8.99, în timp ce ultima medie cu care un absolvent de gimnaziu a devenit cuzist a fost 8.92.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.