4 medici nou veniți de la începutul anului în Spitalul Județean Focșani

6
2193

Medic nou la Spitalul Județean din Focșani. Este vorba despre medicul chirurg pediatru Ludmila Munteanu, care vine în spitalul din Focșani cu o vastă experiență având în vedere că a  lucrat în trecut la Spitalul Grigore Alexandrescu și la o policlinică, de asemenea din Capitală.

Luna trecută, în Spitalul din Focșani au mai fost atrași trei medici noi: psihiatrul Vlad Puiu, medicul cardiolog Irina Radu și medicul specialist în boli infecțioase Elisabeta Buzoi.

Venirea acestor doctori este de bun augur având în vedere criza de specialiști cu care se confruntă cel mai mare spital din Vrancea.

Loading...

6 COMENTARII

  1. Doamna doctor Radu ar trebui sa mai faceti umpic de scoala .ca sa profesati nu aveti ce cauta momentan in spital nici bine nu ati venit .ca deaja ati facut complicatii la pacienti

  2. NU o cunosc pe doamna doctor Radu dar draga doamna daca tot ati dorit s-ai reprosati ceva cel putin trebuia sa aveti curajul sa va dati si numele…In ziua de astazi sunt foarte putini doctori,aparate vechi(chipurile noi) iar medicina cu toate studiile posibile mai dau si erori….nu este drept ceea ce se intimpla dar sa nu aruncam nu noroi…mai bine sa le scriem celor in masura sa dea salarii decente medicilor care isi petrec tineretea in facultate(9ani) sa le confere si ofere conditii pentru a-si practica meseria.Nu dac parte din sistemul medical,iar fiul meu a avut o interventie chirurgicala care nu a fost reusita cu toate ca medicii si-au dat tot interesul dar ecograful (la cabinet particular)nu a dat rezultatul cum ar fi trebuit….asa ca ar trebui sa ne fie invatare de minte si sa actionam mai sus la cei care ar trebui sa dea bani cu adevarat sistemului de sanatate….(puteti sa ma injurati sau ce doriti dar trebuie sa dam dovada si sa intelegem ce se intimpla in Romania noastra draga.

  3. Mda…mai lasati scuzele cu aparatele proaste si doctori destepti si nevinovati…d-na dr. Radu e plina de ifose…nu cred ca asta ar trebui sa invete la medicina…e un angajat ca oricare altul, platit pentru munca depusa…jos ifosele…nu-i obliga nimeni sa se faca doctori…

  4. Medic Irina Radu ,păcat că plecați în USA,medici că dvs. nu ar trebui sa plece ever dintr,-un spital românesc! Va urez succes dincolo de ocean, cu stima ai multă simpatie ,R.Patrascanu ,ex pacient de-al dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.