45 de candidați admiși în urma probei de interviu pentru funcțiile de director și director adjunct în școlile din Vrancea

0
439

Între 16 și 23 martie 2022, candidații care au dorit să obțină o functie de director sau director adjunct în șolile din Vrancea au susținut proba interviului. Reprezentanții Inspectoratului Școla Județean Vrancea au făcut publice rezultatele celor șase zile de interviu. În tot județul au fost scoase la concurs nu mai puțin de 52 de posturi de director și director adjunct (42 director și 9 director adjunct). La proba de interviu s-au calificat 58 de cadre didactice, însă doar 45 de candidați au trecut de proba interviului. Conform rezultatelor publicate de IȘJ Vrancea, pe lângă cei 45 de candidați admiși, 9 au fost respinși, unul nu s-a mai prezentat, în timp ce alți 3 s-au retras. Pe data de 29 martie 2022 vor fi afișate rezultatele finale ale concursului, urmând ca în data de 4 aprilie 2022 să fie emise deciziile de numire.

 

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.