5 răniți între care 4 copii, în accidente produse în Vrancea în ultimele 24 de ore.

0
229

accident - 5 răniți între care 4 copii, în accidente produse în Vrancea în ultimele 24 de ore.

Cinci persoane între care 4 copii au fost rănite marți în accidente rutiere produse pe raza județului Vrancea.

Unul dintre ele a avut loc marți după amiază pe DN 2 în comuna Popeşti. O femeie de 45 ani, din oraşul Comăneşti, judeţul Bacău, în timp ce conducea un autoturism nu a acordat prioritate de trecere la două minore, care erau angajate în traversarea străzii pe marcajul pietonal. În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea uşoară a celor două minore, în vârstă de 15 și respective 16 ani.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Un alt accident a avut loc marți seară, pe DN 2 în afara comunei Dumbrăveni. Un tânăr de 26 ani, din comuna Scoarţa, judeţul Gorj, în timp ce conducea un autoturism nu a adaptat viteza de deplasare pe un carosabil umed, a pătruns pe contrasens şi a intrat în colizune cu un autoturism, condus regulamentar. În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea uşoară a șoferului mașunii care rula regulamentar, un bărbat de 34 de ani din Neamț, dar și rănirea a fiicelor sale, de 4 și 9 ani. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

De menționat că bărbatul care a provocat accidentul, respectiv tânărul de 26 de ani, din judeţul Gorj, este inspector antifraudă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here