Îndrăznește să fii informat!

miercuri, 19 iunie 2024

URMĂREȘTE-NE PE:

Îndrăznește să fii informat!

More
  spot_imgspot_img
  AcasăLifestyle6 PRODUSE la PROMOȚII – Ce se vinde în magazine și ce cumpără românii la prețuri...

  6 PRODUSE la PROMOȚII – Ce se vinde în magazine și ce cumpără românii la prețuri reduse

  Politica magazinelor de produse electronice și electrocasnice s-a schimbat în ultimii ani. Dacă până de curând se pregăteau promoții doar în anumite perioade ale anului, acum, retailerii oferă prețuri reduse în fiecare zi. Cele mai interesante oferte vin din partea magazinelor online, iar în rândurile următoare trecem în revistă câteva dintre cele mai vândute și apreciate produse la promoții.

  Care sunt cele mai căutate produse la prețuri speciale și ce preferă românii

  • Telefoane și accesorii

  Telefoanele se numără printre cele mai vândute produse din categoria electronicelor. Fabricanții vin cu device-uri care beneficiază de cea mai tare tehnologie, iar distribuitorii oferă prețuri atractive. Probabil de aceea, telefoanele și accesoriile sunt mereu la promoții și opțiunile celor care vor un produs nou și de calitate, la un preț accesibil.

  • Televizoare

  Și televizoarele se regăsesc la promoții în marile magazine de desfacere de pe piața din România. Cu funcții diverse precum internet Wi-Fi, platforme de streaming sau porturi USB de cea mai mare viteză, televizoarele inteligente se află pe lista românilor care vor un produs de înaltă calitate.

  De altfel, direcția de cumpărare a fost atent analizată de retaileri, fiind motivul pentru care categoria de televizoare de acest gen se află mereu la prețuri atractive. Te poți convinge și tu de acest lucru, accesând site-ul Altex.ro și descoperi categoria de televizoare smart cu funcții performante.

  • Electrocasnice mici

  Din categoria produselor electrocasnice mici fac parte aspiratoarele, mașinile de spălat și/sau uscat rufe sau cele de spălat vase. Fiind o categorie extrem de căutată, produsele acestea sunt indispensabile pentru orice gospodărie și au parte de promoții în orice perioada a anului. Pe de alta parte, magazinele de desfacere pot oferi vouchere cadou sau prelungirea garanției, în funcție de politica de vânzare adoptată.

  • Cafetiere

  Și cafetierele se găsesc la prețuri promoționale, indiferent de perioada anului. Reducerile de preț se oferă fie pentru anumite branduri, fie pentru toate produsele existente în magazinul fizic sau online. De calitate și cu garanția oferită de distribuitori, cafetierele sunt acele produse care completează o gospodărie utilată modern și în tendințe.

  • Jucării

  O altă categorie care a captat atenția retailerilor de produse de orice fel este cea de jucării. Faptul că există cerere destul de mare din partea consumatorilor nu a făcut altceva decât să confirme că asemenea produse se vând cel mai bine atunci când sunt la promoții. Prețurile sunt accesibile nu doar când se apropie sărbătorile, ci pe tot parcursul anului, iar atenția pentru aceste produse a crescut în ultima vreme, conform rapoartelor.

  • Căști wireless

  Și căștile fără fir fac parte din categoria produselor aflate la promoții. Cu o reducere de 15-20%, poți achiziționa un set de căști wireless de calitate pentru telefonul din dotare, beneficiind astfel de un preț excelent.

  Așadar, produsele de mai sus sunt câteva dintre cele care se află mai tot timpul la promoții. Românii preferă atât produsele de calitate, cât și prețurile reduse, indiferent de perioada anului.

  spot_imgspot_img

  ARTICOLE SIMILARE

  Ce înseamnă canibalizarea în SEO și care sunt strategiile prin care te poți asigura că site-ul tău este corect optimizat

  EO ajută la creșterea vizibilității site-ului tău, atragerea de trafic de calitate și, în...

  Horoscopul zilei de 18 iunie 2024

  Horoscopul zilei de 18 iunie 2024 spune că nativii zodiacului trebuie să fie extrem...

  Ultimele 2 locuri la Cursul de Coafor / HairStyle

  O șansă în plus pentru cariera ta! Viaţa e mult mai frumoasă cȃnd ai...

  Horoscopul zilei de 17 iunie 2024

  Horoscopul zilei de 17 iunie 2024 spune că nativii zodiacului au nevoie de foarte...

  ARTICOLE POPULARE

  GALAȚI: Tragedie în apropiere de Hanu Conachi! Trei muncitori au fost îngropați de vii, unul dintre ei a decedat

  Tragedie la ieșirea din localitatea Tudor Vladimirescu. Un mail de pământ s-a surpat peste...

  ATENȚIE DN2 este inundat la ieșirea din Vrancea spre Râmnicu Sărat

  Direcția Regională de Drumuri și Poduri Buzău a anunțat că la ieșire din Râmnicu...

  A murit fostul director al SCCM Focșani, inginerul Lucian Văcăreanu

  S-a stins din viață inginerul Lucian Văcăreanu, fost director al SCCM Focșani și unul...