7 caracteristici ale pernelor anatomice cu memorie de la SomnArt, pe care trebuie să le cunoşti

0
51

Modul în care îţi alegi perna este în directă legătură cu modul în care dormi. Întreaga noapte poţi să te odihneşti şi să îţi relaxezi muşchii, dacă foloseşti o pernă adecvată nevoilor tale. Dacă ai probleme cu coloana, dacă ai nevoie să dormi într-o anumită poziţie, sau dacă vrei să ai o pernă cu fermitate mai ridicată, poţi accesa site-ul SomnArt.

Aici vei descoperi o gamă largă de perne de toate mărimile, cu huse de calitate şi cu materiale diferite exterioare, precum şi cu umpluturi diverse. Pernele cu spumă de memorie sunt perfecte pentru tine dacă vrei să ai grijă de starea ta de relaxare. Ele sunt concepute astfel încât să aibă grijă de coloana ta şi să te lase să dormi într-un mod liniştit.

Iată 7 caracteristici ale pernelor de la SomnArt, pe care trebuie să le cunoşti:

  1. Pernele de la SomnArt pot avea husă detaşabilă

O husă detaşabilă a unei perne este strâns legată de o bună întreţinere. Poţi să o scoţi de oricâte ori doreşti şi o poţi spăla, pentru a avea întotdeauna o pernă fără microbi şi fără acarieni. Poţi aerisi perna săptămânal pentru un plus de curăţenie. Perna trebuie, de asemenea, să fie învelită într-o faţa de pernă înainte de a o folosi. Astfel o să existe o dublă protecţie şi o să poţi să te bucuri de prospeţime şi de o stare de bine atunci când dormi. 

2. Există perne care sunt proiectate pentru toate poziţiile de dormit

La SomnArt vei găsi gama de perne cu spumă de memorie, care este proiectată pentru orice poziţie de dormit. Astfel, indiferent de modul în care te relaxezi şi adormi, vei putea folosi pernele cu spumă. Acestea au forme şi mărimi diferite, iar tu le poţi alege în funcţie de preferinţele tale. 

3. Spuma de memorie ajută în susţinerea gâtului şi capului, astfel încât să ai muşchii relaxaţi pe perioada nopţii

Spuma cu memorie este un material care permite susţinerea adecvată a gâtului pe toată perioada nopţii. Spuma reuşeşte să cuprindă uşor forma corpului şi te ajută să detensionezi toţi muşchii, oferindu-ţi un adevărat suport. Vei avea un somn odihnitor datorită calităţilor spumei cu memorie a pernei tale. 

4. Uneori husa are proprietăţi speciale

Husele care îmbracă pernele de la SomnArt sunt adeseori cu cu proprietăţi speciale. Poţi descoperi husa cu bambus. Această versiune de husă tratată cu bambus, are anumite calităţi care îi permit o bună absorbţie. Alte perne de la SomnArt sunt tratate cu ioni de argint, fiind perfecte pentru a ţine la distanţă microbii, mirosurile şi murdăria. Descoperă pe site toate opţiunile disponibile şi alege pernele potrivite pentru tine. 

5. Pernele de la SomnArt au certificarea OEKO-TEX Standard 100

Un avantaj principal al pernelor de la SomnArt este chiar certificarea lor. Vei observa că au certificatul OEKO-TEX Standard 100, ce aduce o garanţie a unei calităţi superioare a materialului din care sunt alcătuite. Ele sunt testate pentru contactul cu pielea şi sunt recomandate prin aprobările primite. 

6. Poţi cumpăra de la SomnArt şi pernele cu spumă pentru călătorie

Poţi alege să utilizezi pernele cu spumă cu memorie de la SomnArt, care sunt dedicate special călătoriilor. Ele reduc tensiunea de-a lungul coloanei, susţinând într-un mod corect întregul corp. Vei obţine o poziţie de somn favorabilă pentru momentele în care eşti în avion, în maşină sau autocar. Poţi să foloseşti aceste perne şi acasă sau în alte locuri în care ai nevoie de un suport în plus. Ele au husă detaşabilă şi le poţi spăla de câte ori doreşti. 

7. Perna ergonomică cu Aloe Vera îţi permite să ai o poziţie perfectă a coloanei în timpul somnului

Alege perna ergonomică de la SomnArt pentru un somn cu adevărat odihnitor. O să ai o poziţie perfectă a coloanei în timpul orelor de somn şi o să te bucuri de confort întreaga noapte. Husa acestei perne este tratată cu Aloe Vera, care are proprietatea de a întreţine pielea cu care intră în contact. Alege să cumperi pernele preferate de la SomnArt pentru tine şi întreaga ta familie.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.