7 dintr-o lovitură! Candidatul PNL la Panciu a obținut un scor mai mare decât cel al tuturor contracandidaților săi la un loc!

2
685

Alegerile locale au fost câștigate în orașul Panciu de candidatul Partidului Național Liberal, Nicolai Mărăscu, acesta spărgând practic ghinionul celor 20 de ani de administrație PSD în localitate (2000 – 2013 – Ion Petre; 2013 – 2020 – Iulian Nica). Noul primar liberal a obținut un scor covârșitor, de 1.845 de voturi din 3.673, câștigând cu 50,23%. El a fost urmat de candidatul PSD, Viorel Costin – 19,63% iar la mică distanță, de numai 3 procente, s-a aflat cel al USR-PLUS, Gabriel Tudorache – 16,36%. Un rezultat neașteptat a scos și fostul primar PSD Iulian Nica, acum independent („singurul independent din Panciu ”, așa cum îi plăcea să se autointituleze) – 9,75%. Și dacă suntem la capitolul Iulian Nica, credem că omul trebuie să aibă nopți destul de grele. După ce a pierdut susținerea partidului și a candidat de capul lui, în ciuda povețelor pe care i le-a dat Marian Oprișan, fostul primar a pierdut și alegerile (ce-o fi fost în capul lui?), devenind un fel de fiu al ploii. Cercetat pentru delapidare, abuz în serviciu și alte buboaie, Iulian Nica ar putea în curând să devină rezident al municipiului Focșani, în cartierul Mândrești, pe strada Liliacului nr. 41. Revenind la oile noastre, ceilalți patru candidați, că 8 au fost de toți, au obținut rezultate jalnice: Dorin Gălățanu (Alianța pentru Unirea Românilor) – 1,61%, Cristinel Samoilă (PMP) – 1,23%, Cătălin Soare (ALDE) – 0,74% și Mircea Dumitroiu (Partidul Verde) – 0,46%. Dacă am face o scurtă analiză, toți ceilalți candidați au scos la un loc 1.828 de voturi, cu 17 mai puțin decât a luat candidatul PNL.

Loading...

2 COMENTARII

  1. STEPT CU MARE SPERANTA,RESTARTUL ( !!!🐃🐃🐃),PROVINCIEI EUROPENE DEMOLATA IN ACESTI TRISTI 30 de ani de borhaiala a borhotului,fsn,fdsn…psd,alde,pc,pur…etc…CE DE TIMP PRETIOS S A PIERDUT…IRECUPERABIL,DUREROS DE IROSIT….am trait,imbatranit,sa murim in kominternismul unor RAPANDULE GANGAVE …)

  2. ASTEPT CU MARE SPERANTA,RESTARTUL ( !!!🐃🐃🐃),PROVINCIEI EUROPENE DEMOLATA IN ACESTI TRISTI 30 de ani de borhaiala a borhotului,fsn,fdsn…psd,alde,pc,pur…etc…CE DE TIMP PRETIOS S A PIERDUT…IRECUPERABIL,DUREROS DE IROSIT….am trait,imbatranit,sa murim in kominternismul unor RAPANDULE GANGAVE …)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here